mynewspapers.net

Hur att skala ett Word-dokument till en annan pappersstorlekDu kan öppna Word och ställa in ett dokument bara för att inse att du glömde att ange miljön med storlek du vill ha. Har du några otillgänglig papper storlek anges som standard, som "Brev". Om du gå och skriva ut detta dokument nu och väljer en annan pappersstorlek som A4, kommer all din hård arbete att se till att grafer och titlar visas på samma sida som relaterad text att ångra. Ordet kommer att konfigurera om dokumentet och shunt all text om konto för den nya pappersstorleken. Du kommer att behöva gå tillbaka över dokumentet igen för att ställa in layouten krävs. Nej, du kommer inte. Istället välja att skala dokument med rätt storlek och layout kommer att förbli densamma.

Instruktioner

• Tryck på "CTRL"-knappen och knappen "P" på samma gång. Detta öppnar fönstret Print dialog.

• Utseende till nederkant högra hörnet av fönstret för att ett område med titeln "Zoom". Du kommer att se två fält. Kombinationer av värden i dessa fält ger dig flera alternativ för skalning dokumentet i taget.

• Välj från fältet "Sidor per ark" om du bara vill skalförändra flera sidor på en för att spara papper. Denna strategi kan du skriva ut flyers och visitkort skalas ner samtidigt som du kan se ursprungliga i en anständig storlek också.

• Välj från listan "Skala till pappersstorleken" om du bara vill skriva ut dokumentet "Brev" formaterad på "A4." Här justeras teckensnitt för att göra de olika format passar varandra. Du kan också välja från listan "Sidor per ark" i kombination med fältet att använda två former av skalning tillsammans.

• Tryck på knappen "OK" i fönstret. Fönstret stängs och dokumentet skickas till skrivaren.