mynewspapers.net

Hur att säsongen en holländsk ugn ovanpå spisen

Hur att säsongen en holländsk ugn ovanpå spisen


Om du krydda en holländsk ugn väl, framkallar en skyddande non-stick beläggning som ökar dess livslängd och håller det i form att laga många läckra lägereld måltider. Om du inte kan använda en ugn eller en utegrill för att säsongen nya nederländska ugnen, som ofta rekommenderas, kan du bota den ovanpå spisen. Kryddningen processen skapar en massa rök så du vill ventilera ditt kök väl innan du börjar, rekommenderar veteran nederländska ugnen kock, Byron räkningar.

Instruktioner

• Tvätta din nya nederländska ugnen med tvål, varmvatten och stålull att avlägsna fabrikens skyddande beläggning och förhindra den från att hålla sig till och bränna din mat.

• Torka nederländska ugnen torrt med hushållspapper, inifrån och ut.

• Placera nederländska ugnen, med locket på, på den största kokplatta brännaren och slå på hög. Värm grytan tills den börjar att röka.

• Torka insidan med ett tunt lager olja med hushållspapper. Bära ugn handskar eller använda varma kuddar för att förhindra brännskador.

• Värm nederländska ugnen för att röka igen och applicera ytterligare ett lager av olja när det har svalnat något. Den skyddande beläggning som utgör förhärdar med användning. Du inte behöver att säsongen nederländska ugnen igen "om inte rost bildar beläggningen är skadad eller" råder Byron räkningar.