mynewspapers.net

Hur att säga farväl till en medarbetareNär en medarbetare lämnar ett jobb är det svårt att veta rätt ord för att säga. Oavsett hur du säga farväl är det viktigt för henne att lämna att veta vad hennes tid med du menade. Oavsett om personen har satt vid skrivbordet bredvid din i 20 år eller om det är någon som endast har kort tid på kontoret, spelar medarbetare ofta en viktig roll i våra dagliga liv. Att hålla din farväl positiva och personliga kommer att ha en bestående effekt som din kollega går fram med ett nytt jobb.

Instruktioner

• Skriva om några av de mest minnesvärda gånger du haft med dina medarbetare. Överväga inuti skämt, kontorsofog eller minnesvärd office part. Hålla det ljus och positiv.

• Hitta ett kort som bäst representerar din kollega och hans resa vidare. Skriva en särskild anmärkning inklusive några av de minnesvärda tillfällen och några tankar om ditt arbete tillsammans på insidan av kortet. Skriva ord som är äkta och innerlig, och låt honom veta att du gillade hans företag, stöd och uppmuntran.

• Skapa en liten farväl korg av artiklar som hjälper dina medarbetare i nästa kapitel i hennes liv. Böcker, snacks och kontorsmaterial är alla lämpliga artiklar för korgen. Överväga att be andra medarbetare att vara med och bidra.