mynewspapers.net

Hur att röka fläsk marinerade i Coca-Cola för en picknick

Hur att röka fläsk marinerade i Coca-Cola för en picknick


Du kan laga fläsk rumpor, picknick skinka, kotletter, revben och mer med Coca-Cola som marinad, Köldbärare och sås. Använd din grill, barbecue rökare och även din ugn. Som med all matlagning metod krävs lite övning. Här är hur du kan röka fläsk som har varit marinerade i Coca-Cola.

Instruktioner

Plocka och förstå din matlagning metod

• Matlagning processer inblandade i grillning och grillning är inte samma. En grill och en grill är två olika typer av matlagning apparater. En grill är en täckt eller avtäckta matlagning apparat som använder en värmekälla för direkt värme matlagning. Tänk på grilla Fläskkotletter och hamburgare på grillen över gas, kol eller trä. Tillagningstiden är kort och på direkt värme som kan justeras från hög till låg. En grill använder lägre temperaturer och en offset värmekälla under en längre tid. En grill kallas ofta en rökare eftersom bränslet är ofta trä, till exempel hickory eller mesquite. Grill processen genomsyrar smak av trä röken i maten.

• Besluta om du ska marinad fläsk eller rimma fläsk. En marinad används för mindre styckningsdelar av griskött som Fläskkotletter, fläsk biffarna och mindre fläsk nedskärningar, även revbenen. En saltlake är vanligen används för större nedskärningar som skinka, fläsk stekar och fläsk rumpor. Coca-Cola kan användas som marinad eller som en saltlake. En saltlake är en vätska infunderas med ingredienser för att lägga till smak. Titta på ett av skinka eller ett paket av djupfrysta kycklingbröst. Många gånger etiketten kommer att omfatta en rad av kopia anger att vatten med naturliga kryddor eller smaker användes. Detta är en saltlake. Den vanligaste saltlaken är milt saltvatten. En saltlake kan även kryddor inklusive salt, peppar, vitlök, chilipulver, Cajun seasoning och mer. Saltlake marinad kan även andra vätskor förutom vatten och oljor, som Coca-Cola.

• Om du använder Coca-Cola, sedan marinad fläsk skära i en till fyra timmar. Tunna Coca-Cola med vatten, barbecuesås, vin eller ens några matskedar olja om det behövs. Coca-Cola är den största ingrediensen. Du kan marinera de mindre skärsår och andra ingredienser i en kyld täckta skålen. Om du använder metoden saltlake, då är en vätska som vatten den största ingrediensen. Placera skinka, rostbiff eller rumpa i ett lager kruka och tillsätt vatten tills fläsket är nästan täckt. Lägg sedan till flera burkar av Coca-Cola och din valda malet ingredienser såsom paprika och lök. Också lägga till salt och peppar efter smak. Du kan täcka och kyla som med de mindre nedskärningarna. Eller placera på spisen, locket och koka på den lägsta inställningen för en till två timmar.

• Placera marinerade eller saltlake fläsk på din grill eller rökare. Om du använder en grill, bör du koka fläsket tills gjort över direkt medelhög värme tills köttsaften klar. Du kan använda några av resterande marinad som en baste under tillagningen. Eventuella återstående marinad bör kasseras. Du kan också välja att strö ytterligare kryddor eller krydda på fläsk. För kassler smak, kan du använda flis i en folie wrap eller flis fack på en gasgrill. Du kan också använda flytande aromer kallas flytande rök i din baste.

• Om du använder en rökare för att laga din marinerad Coca-Cola fläsk, sedan sätta din rökare till en temperatur mellan 93.3 grader C till 104 grader C. användning lövträ som hickory eller mesquite om du är ny till grill processen. Varje barbecue rökare är olika, liksom grillar, så Läs tillverkarens instruktioner om hur du justerar ventilerna mellan värmekällan och matlagning kammare. Beroende på din rökare, kan du behöva justera ventilerna på sidorna samt i skorstenen. Tanken är att skapa en långsam luftflöde från värmekällan till matlagning kammaren och till skorstenen. Detta flöde hjälper ger värme och rök från värmekällan in i matlagning kammaren och ut. Många barbecue rökare har en hylla för en kastrull vatten. Extra fukt hjälper till att hålla köttet torkar ut. När du har rätt temperatur, luftflöde och fläsk på plats, bör du stänga locket och låt rök och offset värmen göra sitt arbete.

• Att vara säker bör du laga din Coca-Cola-Cola-marinerad fläsk i din rökare till en inre temperatur på 62,8 grader C. fjäderfä bör tillredas till 73.9 grader C. Temperaturerna är gemensamma för grillning och grillning. Ibland på att grilla kan inre temperaturerna vara högre. Låg och långsamma tillagningen naturligtvis tenderises köttet som fett och bindväv bryts ner, hög temperatur grillning kan faktiskt orsaka fett och bindväv att bli tuffare.

• Grillning och grillning tider varierar från grillen till grill och rökare till rökare. Tiderna varierar också beroende på vilka skära kött du väljer. En fläskkotlett kan vara grillad på mindre än tio minuter beroende på din grill temps och tjockleken på snittet. En grillad rökt fläsk rumpa kan ta flera timmar. En fläsk butt sex pounds kokt i en barbecue rökare på 200 till 220 grader bör koka i 45 minuter till en timme för varje pund. Det är ungefär ett pund per timme.