mynewspapers.net

Hur att reparera svarta lack möbler

Hur att reparera svarta lack möbler


Trä ger en stabil och säker bas för möbler, såsom stolar, bord och även pianon. För att skydda trä mot väderpåverkan, fuktskador och andra potentiella skador, Slutför några producenter sina projekt med lack, en tunn barriär av blanka material som bildar ett skyddande skal runt möblerna. Lack kommer i en mängd färger och om du har möbler klar med svarta lack du kan märka som repor, stötar och trista ställen är smärtsamt uppenbart under direkt belysning. Det finns några metoder du kan följa för att reparera den svarta lacken och returnera den till sin ursprungliga skönhet.

Instruktioner

• Torka av svart lack ytan med en fuktig trasa. Följ detta omedelbart med en torr trasa för att hindra vatten från blötläggning i den skadade lacken. Detta snabb rengöring tar bort yta smuts och damm och kommer att utsätta det skadade området.

• Fyll i små bleka områden av den svarta lacken med scratch remover markör. Dessa markörer finns i en mängd färger, så se till att matcha din lack noggrant. Färg i området bleka med markören. Låt det torka över natten och lägga till alla nödvändiga touch-ups igen följande dag.

• Täcker stora bleka områden och repor med en blandning av blanda pulver och stoppning lack. Som markörer, blanda pulver kommer i en mängd färger, eller du kan blanda pulver för att skapa din önskat färger. Blanda tillräckligt med pulver och lack att skapa en svart, färg-liknande produkt.

• Måla stoppning lack på träets yta med en konstnärs pensel. Täcka hela skadade området med ny lack. Låt produkten till torrt över natten och inspektera ditt arbete på morgonen. Tillämpa ett andra skikt eller touch-ups om nödvändigt för att uppnå din önskat utseende.

• Blanda pulver och lack som innan, men använder dubbelt så mycket mörka pulver för att uppnå en mörkare färgade lack. Använda en fine-punkt konstnärens pensel, måla i korn marks att matcha resten av trä på produkten. Låt Lacket att torka över natten.

• Slipa din reparerade område med #0000 stålull att återställa glans till reparationsarbetena.