mynewspapers.net

Hur att reparera Sunbrella tyg

Hur att reparera Sunbrella tyg


Sunbrella är ett starkt tyg för att uthärda utomhus väder och blockera solen. Sunbrella tyg är även användas inomhus för att dekorera och frisk luft. Produkter tillverkade av Sunbrella tyg används oftast av camping entusiaster, båtägare och villaägare. Vid reparation av Sunbrella tyg, täta tyger ihop tätt och tillåta dem att hålla ihop och torka innan du använder dem igen. Genom att reparera din egen Sunbrella tyg, kan du spara pengar och friska upp dina kunskaper om reparera.

Instruktioner

• Skär två bitar av ersättning Sunbrella tyg som är en halv tum större än hålet eller riva på varje sida. Det är bäst att använda samma typ av Sunbrella tyg (marine, camping, etc.) och samma färg.

• Lägg ursprungliga Sunbrella tyget på en plan yta. Torka av området med tår eller hål med en våt trasa. Låta tyget till helt torra. Upprepa på andra sidan av tyget, om möjligt.

• Applicera canvas limmet runt kanterna på en av patchar och låt det få något klibbig. Denna process ta en till fem minuter beroende på limmet.

• Lägger lappen över hål eller reva i Sunbrella tyg. Tryck ner fast på alla kanter. Låt inte någon luft inuti plåstret. Låt denna sida av lappen till helt torra.

• Upprepa steg tre och fyra andra del av ersättning Sunbrella tyg på andra sidan av hål eller reva. Låt tyget och canvas limmet torka i 24 timmar innan du använder Sunbrella tyg.