mynewspapers.net

Hur att reparera sprucken betong på ett Garage golv

Hur att reparera sprucken betong på ett Garage golv


Betonggolv i ditt garage är mottagliga för knakande bara som en uppfart eller gångväg. När sprickor utvecklas, är det nödvändigt att lappa dem snabbt för att hindra fukt från att komma under betongen. Reparera sprucken betong på ett garage golv kräver fyller sprickan med en epoxi som expanderar och kontrakt med betong. Epoxi fungerar ungefär som en utvidgning gemensamma i betong. Epoxy fillers och lapp cement finns på hem förbättring centra och järnaffärer.

Instruktioner

• Borsta sprickan på båda sidor med en stel stål borste. Detta tar bort all lös cement som kan störa reparation. Sopa sprickan och området runt sprickan med en kvast att avlägsna skräp. Vakuum spricka ut med en våt/torr dammsugare, om du har en tillgänglig.

• Fyll sprickan med epoxi filler och en fogtätning pistol. Pressa filler i djupet av sprickan längs hela längd. Fortsätt fylla sprickan med epoxi spackel tills den är även med golvytan.

• Sprida epoxin jämnt på ytan med en murslev. Låt epoxin filler att bota helt. 24 timmar är oftast gott om tid för att bota.

• Doppa en murslev i hink med lapp cement och jämnt cement fördelade över längden på sprickan. Murslev cement smidigt och gör det möjligt att bota 24 timmar innan du kör din bil över plåstret.