mynewspapers.net

Hur att reparera skadade träd lemmar eller filialer

Hur att reparera skadade träd lemmar eller filialer


Om du har en skadad trädgren, stam eller lem på ett träd i din trädgård är det viktigt att du hjälper till att läka trädet för att undvika eventuell smitta från svampen eller sjukdom. Vissa människor använder objekt som stammen wrap eller ankare fett eftersom de känner att det hjälper till att skydda trädet. Dessa objekt kan dock faktiskt förvärra problemet. Mindre är mer om att hjälpa ett träd läka ett sår som saknas bark.

Instruktioner

• Kontrollera lem, stammen eller grenen för lös bark fortfarande kopplad till trädet. Lös bark är en grogrund för svamp och parasiter som orsakar sjukdomar i träd.

• Skär bort alla lösa Barken med en mattkniv. Var försiktig och ta din tid. Skär inte in i inre av trädet. Detta kan göra problemet värre. Inte klippa bort något mer bark än nödvändigt att ta bort lossade Barken.

• Rengör exponerade interiören i trädet med varma rent vatten att ta bort all smuts och skräp från trädet. Detta hjälper till att hålla såret rent medan det läker.

• Vatten basen av trädet varje vecka medan healing för att säkerställa att trädet stannar hydratiserade. Denna fukt hjälper trädet under läkningsprocessen. Om du är mitt i en regnig säsong, kan du avstå från detta steg.