mynewspapers.net

Hur att reparera skadade cedar häckar

Hur att reparera skadade cedar häckar


Cedar häckar är känsliga för skador. Insekter och sjukdomar kan lätt spridas till häckar. Det är viktigt att reparera skadade områden av cedar häckar att skydda andra cedars och växter i din trädgård. Stormskador och höga vindar kan skada även friska cedar häckar. Lär dig att reparera skadade cedar häckar för att hålla din trädgård ser friska och attraktiva, även efter naturkatastrofer och andra trädgård trauma har ägt rum.

Instruktioner

• Wrap cedar buskar i säckväv i början av vintersäsongen att skydda växter från skållning vind och solbränna. Täcker hela busken med säckväv, men inte så hårt det orsakar stjälkar snapin eller blad att skadas. Högen snö eller lösa blad runt cedar buskar i stället för säckväv om du föredrar.

• Trimma bort döda löv med trädgård saxar i sommar (juni eller juli), men putsa inte så mycket att kala fläckar skapas eller du drastiskt förändrar formen på busken.

• Skär bort eventuella döda eller döende grenar som följd av skada eller vanliga växtmönster.

• Förhindra infektion platser på cedar stammar genom att ta bort korsade gren par, skär blocket bort att främja sund tillväxt.

• Skär några svaga grenar som kunde knäppa vid kraftiga stormar, snöar eller vind.