mynewspapers.net

Hur att reparera skadade Barken på japanska lönnar

Hur att reparera skadade Barken på japanska lönnar


Japansk lönn träd, när skadade, är känsliga för mögel, svamp och tråkig insekter. Skydda trädet från fukt och buggar tills trädet har tid att läka. Detta tar lite tid, eftersom Barken inte växer det snabbt, men om du arbetar med den läkande processen, bör du se en förbättring inom ett år. Efter läkt, kommer trädet antagligen behöva en liten ärr från skadan.

Instruktioner

• Dra bort lös bark runt det skadade området. Om den är lös, kommer inte det mer än sannolikt tillbaka, och kommer att fälla fukt under och utveckla mögel.

• Applicera en bengraft vax till skadade området för att försegla det från element och förhindra mögel. Spridda vax över trädet sår, och se till att bestryka hela området. Coat det skadade området också så upp mot bark kanter som omger den. Du kan använda en spackel eller din hand. Använda handskar om du använder din hand.

• Linda trädet med en skydd wrap för vintern så att det inte skadas av kyla och frost. Tree wrap är ett polypropylen tyg som skyddar träd mot ytterligare skador. Placera i slutet av materialet upp mot trädet nära såret och hålla den på plats som du eller en hjälpare, drar resten av materialet runt trädet och överlappar i slutet. En gång runt trädet en gång, och lindade runt sitt eget slut, materialet kommer att stanna på plats som du går runt trädet flera gånger att se till att du fullständigt skydda det från elementen. Om såret är stort, säkra material som nämns och fortsätt att Linda i en liten vinkel så att du kan flytta upp trädet och täcker hela såret. Överlappa materialet så det finns inga luckor. En gång gjort, klipp wrap från resten av rullen och dra änden genom det sista lagret att hålla det på plats.

• Ta bort figursättningen när vädret blir varm på våren. Se till att det inte kommer finnas någon mer frost innan du ta bort.

• Spraya det skadade området med en bug spray att hålla insekter från att gräva i ytan. Tillämpas som rekommenderas på bug sprayflaska. Inte alla sprayer är samma, så Läs instruktionerna. Vanligtvis några spruta räcker. Upprepa processen som tills Barken är läkt. Vädret kommer att tvätta spray bort med tiden. Tillämpa mer varje så ofta för att skydda trädet kommer att inte skada den.