mynewspapers.net

Hur att reparera rullarna på en garageport

Hur att reparera rullarna på en garageport


Garage dörren rullarna är de mekanismer som gör att dörren till smidigt stiga upp och ner på sitt spår. När en roller slits, kan garageporten sticka eller ta längre tid att flytta. Rullarna hålls på plats av hakparenteser bifogas garageporten. Stjälken på rullen passar in i en hylsa på fästet, och roller portion passar in i spåret. Rullarna är inte svår att ersätta. Du kan köpa dem i din lokala hem remodelling centrum.

Instruktioner

Mellersta och översta rullarna

• Lossa och ta bort bultarna som håller rullen fästet till garageporten. Minst fyra bultar håller fästet på plats. Ta bort bultarna med en spärrfunktion handtag och uttaget lämplig storlek. Skjut fästet av roller PIN-koden.

• Leta efter en åtkomstpunkt längs rullen spåret, som är en något bredare område i spåret som tillåter dig att lyfta rullen ut. Använda tång för att böja ut en del av spåret om du inte hittar en åtkomstpunkt.

• Skjut rullen till åtkomstpunkten och ta bort rullen från spåret. Ta rullen med lokala Hem remodeling butik för att köpa en ny.

• Placera rullen i spåret på åtkomstpunkten. Böj spåret tillbaka med tång om du skapat en åtkomstpunkt. Skjut rullen ner till platsen för fästet.

• Skjut in rullen stiftet i pin ärmen på fästet. Placera fästet tillbaka i position på garageporten, sätt tillbaka bulten och dra åt dem med den ratchet och socket.

Botten Roller

• Ta inte bort fästet på en botten roller. Rullen botten ligger närmast på garage golvet. Ansluten till fästet är en spänning kabel som håller garageporten från att vrida på banan eller faller.

• Höja garageporten del sätt upp. Dra dörren ut från stiftet så det går för att glida gångjärn stiftet ur pin guider på fästet. Böj guider tillbaka med tång om du inte kan få stiftet ur guider.

• Ta bort roller pin från spåret följer samma steg som i avsnitt 1. Infoga en ny rulle pin i spåret och stiftet i pin guider på fästet. Räta ut pin guider på fästet om du var tvungen att böja dem.