mynewspapers.net

Hur att reparera rost på en metalldörr utanför huset

Hur att reparera rost på en metalldörr utanför huset


Metall dörrarna rostar ofta när vatten infiltrerar de små sprickorna i lacken och kontakt med metallen. Detta orsakar en fläck på dörren och kan leda till korrosion, som försvagar dörren struktur. Reparera problemet kräver en rekonditionering av dörren. Så, om du är händig och bra på att måla, detta projekt att bli ganska okomplicerad. Det är komplicerat och många steg måste man se till fix är en permanent, men med viss ansträngning du ska reparera den rostiga dörren på nolltid.

Instruktioner

• Ta bort rost och färg på hela sidan av dörren där rost finns. Först skrapa rost och färg bort med en rak spackel. Sand bort resterande rost med en power sander, eller en power kvarn med en slipning skiva för metaller.

• Ta bort resterande mindre fläckar av färg och rost av hand slipning med stålull eller sandpapper. Fortsätt tills alla rost och färg tas bort från dörren ytan. Torka rent med en trasa eller handduk hela ytan.

• Prime dörren genom att spraya på ett lager metall primer. Applicera primer på hela ytan av dörren. Låt dörren torka så länge instruktionerna på primern rekommenderar. Detta är vanligtvis mellan fyra och 24 timmar.

• Tillämpa ett överlack av metall utomhusfärg på ytan av dörren. Använd en sprayfärg kan av hög kvalitet exteriör färg om du vill detta program att hålla längre.

• Låt den översta lager färg torr enligt instruktionerna. Sand överlack lätt med 200 grit eller högre sand papper, torka bort rester och tillämpa en annan lager färg för en jämn yta.