mynewspapers.net

Hur att reparera rost på den vita beläggningen av en diskmaskin korgDISKMASKINER är utformade för att tvätta och rengöra rätter med minimal manuell hantering krävs. Om kastruller eller redskap laddas osäker eller felaktigt i diskmaskin korgar, kunde de flytta och nick den vita skyddande beläggning på korgarna, utsätta metallen under som de våta förhållandena inne i diskmaskinen. Över tiden lämna de metall börjar rosta och kan så småningom brunaktig röd rost insättningar på rätter. Reparera rost på den vita beläggningen av en diskmaskin korg innebär lämnar diskmaskinen inaktiva för mer än en dag, så några smutsiga diska innan rengöring.

Instruktioner

• Skrubba någon rostiga områden med stålull att ta bort lös rost.

• Mätta salt med limejuice tills det skapar en pasta. Applicera pastan salt/lime till diskmaskin rack Rostiga området. Låt pastan att sitta i tre timmar.

• Torka pasta från rack med en fuktig pappershandduk. Gnugga pappershandduk längs räcket upprepade gånger att ta bort envisa rost.

• Skölj diskmaskin rack. Torka av racket med en pappershandduk.

• Tillämpa maskindisk Bättringsfärg, hittade på de flesta apparat eller järnaffärer, att de behandlade områdena. Se till att alla skråmor i vit beläggning och någon tidigare rostiga områden omfattas helt av färgen. Låt färgen torka i 24 timmar innan du använder diskmaskinen.