mynewspapers.net

Hur att reparera rörGummi däck rör är känsliga - de punktering lätt. Men de är också lätt att fixa. Mest hem tube reparation sker på cykel rör. De flesta moderna bil och lastbil däck är slanglösa, men fordonet rör används ofta som flöten för rekreation. Dessa rör kan också lagas. Tube-patch kit finns på nästan alla hårdvara eller varuhus. Metoderna för lapp alla typer av rör är nästan exakt samma.

Instruktioner

• Blåsa upp röret tills det är mycket stram. Cykeln tröttar rören bör vara ungefär lika stor som en zucchini. Rör för bil och lastbil däck bör vara något större än trötta de är avsedda att gå in.

• Hålla röret upp framför ansiktet, nära dina läppar. Långsamt kretsa röret i händerna framför ansiktet tills du hör ett väsande ljud och känner luften kommer från läckan. Rita en cirkel runt läckan med en svart markör.

• Tömma röret. Med hjälp av avlysningen skivan som kommer inuti röret reparationssats, skrubba över läckan tills området runt läckan har en repad titta på den. Repad området bör vara något större än den lapp som du ska sätta på läckan.

• Sprida ett tunt lager av cement som följde med satsen över läckan, så låt det torka i ca 10 minuter. Fingret bör lämna ett svagt fingeravtryck på limmet när den är klar.

• Skala cellofan-liknande material från plåstret. Applicera plåstret direkt till cement. Tryck ner fast på plåstret. Arbeta trycket från dina fingrar från centrum av plåstret på kanterna. Arbeta i ytterkanten av plåstret tills kanterna på plåstret är täta i cement och det finns inga luckor. Gör detta i ca tre minuter, tills plåstret har förseglat till röret.