mynewspapers.net

Hur att reparera repor på skinnmöbler

Hur att reparera repor på skinnmöbler


Skinnmöbler kan vara vackra, men det är lätt repig. Pennor, skarpa skor, katter, hundar och även naglar kan repa den vacker yta av läder. Det finns dock sätt att reparera lädermöbler bör repor mar dem. Du behöver inte sitta och blänga de fula märkena om du inte vill. Du kan enkelt reparera funiture repor själv hemma.

Instruktioner

• Badda lite olivolja på en bomullsduk och gnugga in det i den repade skinnmöbler. Gnugga den med lätta cirkelrörelser. Olivoljan ger lädret mer flexibilitet och hjälper till att bond läder tillbaka tillsammans. Den lättaste av repor kan repareras genom att helt enkelt fylla detta steg. Om repor syns fortfarande, gå vidare till nästa steg för att reparera lädermöbler.

• Ta en annan bomullstyg och få det fuktigt. Något djupare repor kan fastställas genom nästa vätning en trasa och placera den trasan över repad området. Duken bör inte vara drypande våt, men det bör vara fuktig nog att lämna våta rester när det tas bort.

• Värma upp ett järn och tryck på den fuktig trasan över läder repor. Värmen från järn ger naturligt läder oljor till ytan och reparerar scratch. Om enkel olivolja gjorde icke verk, kan den naturliga läder oljor ha bättre tur.

• Match skokräm till färg i soffan som ett smart sätt att reparera lädermöbler. Det finns några repor som är helt enkelt för djupt att reparera med olja, men inte djupt nog att ringa en professionell. Detta är när du vill dölja området.

• Applicera skokräm med en bomull svabb applikator. Nästa, gnugga den ren och polera det med en annan bomullsduk. Inte bara hjälper detta bond scratch, det kommer också dölja det ganska bra.