mynewspapers.net

Hur att reparera repor på en armstrong laminatgolv

Hur att reparera repor på en armstrong laminatgolv


Armstrong World Industries, Inc., tillverkar en mängd olika artiklar för hem bostadshus, inklusive golv. Armstrongs laminatgolv alternativen är utformade för att likna äkta trä och sten men är faktiskt gjorda av flera blad komprimerade tätt samman. Över tiden, kommer att mindre repor utvecklas på laminatgolv och matt utseende. Dessa repor avlägsnas med hjälp av specialiserade produkter som polera repor och göra dem mindre märkbar.

Instruktioner

• Sopa hela golvet med en kvast att ta bort all sand och damm partiklar som kan göra repad området förvärras om du skrubba dem under reparation.

• Köp Armstrong Spray tonen i en färg som passar din laminatgolv.

• Spraya 1 till 2 tsk Spray tonen på en trasa och gnugga trasan över området av repor bara, med en cirkelrörelse. Vänd tyget till en ren del och ta bort någon Spray tonen på oskadade områden i golvet eftersom det kan visa dem mörka.

• Tillåt repad området torka tills det inte längre känns klibbig vid beröring, som tar minst 24 timmar.

• Tillämpa 1 till 2 tsk Armstrong Spray sköld på en ren trasa och torka ett tunt lager över de reparerade repor. Detta förseglar i färgen och hindrar den från att gnugga bort när du rengör golvet. Vänta 24 timmar innan du går på eller rengöring området repad.