mynewspapers.net

Hur att reparera repor i glas bordsskivor

Hur att reparera repor i glas bordsskivor


Glasbord kan lätt störs av uppkomsten av repor. Som en allmän regel, djupare eller mer komplexa scratch, desto svårare blir det att ta bort. Tunga eller djupa repor hanteras bäst av specialister, men lättare repor kan behandlas hemma. Vid reparation av repor i glas bordsskivor, kom ihåg att om inte toppen kan avlägsnas och placeras på en fast och jämn yta, det finns en risk att knäcka glaset genom att sätta för mycket press. Det är inte ovanligt att mer än ett försök att vara nödvändigt att reparera repiga glas.

Instruktioner

• Tillämpa polskt eller tandkräm till området repad med microfiber tyg.

• Gnid polska eller tandkräm i en roterande rörelse i repor i tre till fem minuter. Applicera lagom tryck till lätt slipa ytan. Ditt mål är att försiktigt polera ut scratch av hyvling eller utjämning den ojämna ytan av glaset i det skadade området.

• Fukta en svamp med vanligt vatten. Pressa ut överflödig vätska från svampen, och torka av ytan på glaset, städa bort polskt eller klistra in. Leta efter tecken på framsteg.

• Ansöka på nytt polskt eller klistra in och polera igen om repor syns fortfarande. Skölj och kontrollera för att se om någon förbättring som görs. Mindre repor bör börja försvinna efter två till tre program.

• Följ polering lättare repor med en valfri fill-in teknik för djupare repad områden. Använd en bra pensel och avmarkera epoxi att sakta och gradvis måla över skadan. Testa klart epoxin först under en inconspicuous i glas för att vara säker på att resultatet är klart när det torkar.