mynewspapers.net

Hur att reparera Ray-Ban solglasögon

Hur att reparera Ray-Ban solglasögon


Ray-Ban solglasögon är dyra, kvaliteten på glasen gör dem en god investering för många. Företaget tillverkar många olika stilar, inklusive aviator-stil och den klassiska Wayfarer modellen. Glasen har antingen av metall eller plast ramar. Företaget har en reparation politik för kunder. Om du köpt dina glasögon används eller har förlorat ditt kvitto, men kan du behöva reparera din Ray-Ban solglasögon själv.

Instruktioner

• Ersätta en förlorad eller missande skruv i din Ray-Ban solglasögon med en liten bit tråd. Tryck hörluren tillbaka till plats på solglasögonen och försiktigt vicka en liten bit tråd genom skruv hålet. Dra kabeln genom motsatta änden och tryck tillbaka genom. Tryck tråden genom minst tre gånger och Använd din tång vrida ihop ändarna.

• Fyll en liten skål med varmt vatten och som dina solglasögon i den. Detta är en snabb knep för att fastställa lös ramar. Det varma vattnet värmer upp ramar, vilket gör det möjligt att omforma glas själv. Ta bort solglasögon efter några minuter och försiktigt böja ramar.

• Håll Ray-Ban solglasögon i ena handen att ersätta en lins som hoppat ur. Vänd solglasögonen, så att de främre ytorna ner och placera linsen på baksidan. Tryck försiktigt ner med andra handen, tills linsen dyker tillbaka på plats.

• Använd en monokel reparationssats för att ersätta några saknade skruvar. Dessa kit kommer med flera små skruvar och en liten skruvmejsel. Rada upp skruven till rätt hål och skruva försiktigt på plats. Om skruven kommer inte att gå, betyder det att din skruvhål är strippad och måste du använda metoden tråd.

• Täta trasiga delar med instant lim. För trasiga ramar, applicera ett tunt lager lim på ena sidan och tryck den trasiga bit tillbaka till plats. Håll tills limmet torkar. Instant lim fixar även linser för trådlösa ramar. Tillämpa ett lager lim på undersidan av den övre delen och tryck in linsen på plats.