mynewspapers.net

Hur att reparera PVC-rör med limDen tekniska termen för limning av PVC-rör är "lösningsmedel svetsning." Lösningsmedel svetsning skapar en stark kemisk bindning mellan slät-slutade PVC-rör och icke gängade rördelar kallas "slip inredning." Arbeta med PVC lim, även kallad "cement", är nästan lika enkelt som med generella lim. Med hänsyn till de unika steg i PVC lösningsmedel svetsprocessen, ser du att det är lätt att reparera PVC-rör med lim.

Instruktioner

• Torka exteriör slutet av PVC-rör med en ren, fuktig trasa för att avlägsna smuts och grus. Rengöra insidan av PVC: N passande med en våt trasa för att avlägsna smuts och grus. Låta PVC-rör och passande att torka.

• Skruva av locket av PVC primer kanistern. Lyft den gemensamma jordbrukspolitiken från behållaren. Låt den målarkludd fäst på undersidan av den gemensamma jordbrukspolitiken att droppa överskott primer tillbaka in i behållaren. Tillämpa en liberal beläggning av primer till yttre av PVC-rör och inre av PVC Snabbanslutning, roterande målarkludd minst två gånger runt både rör och montering.

• Gå tillbaka primern målarkludd och cap primer kanistern. Skruva av locket av PVC lim kanistern. Lyft den gemensamma jordbrukspolitiken från behållaren och tillåta det lim målarkludd att droppa överflödigt lim tillbaka in i behållaren.

• Borsta en liberal beläggning av primer runt slutet av röret och inre av montering, roterande målarkludd minst två gånger runt båda komponenterna. Returnera det målarkludd cap lim kanistern. Glida montering på röret tills den passande interna räfflor rumpa mot rörets avsluta. Rotera montering ¼ turn eller tills den är vänd mot rätt riktning. Hålla fast röret och passande för ca 30 sekunder.

• Låt limmet att bota ungefär 5 minuter innan agitera gemensamt eller installerar intilliggande rör och rördelar.