mynewspapers.net

Hur att reparera plast stolar

Hur att reparera plast stolar


Några bitar av möbler som verkar vara läder är faktiskt gjorda av plast. Vinyl säten i bilen är gjorda av plast. Tyvärr, plast behöver inte hållbarheten av läder, och så då en reparation är i ordning. Det finns några utmärkta produkter på marknaden för att reparera plast stolar, och de slog som täcker revan med en liknande-färgad tejp.

Instruktioner

Hur att reparera plast stolar

• Tvätta och torka området på plast säte som kräver reparation. Om någon fyllning sticker av hål eller reva, grejer tillbaka inuti sätet.

• Matcha färg förening i ditt kit till färgen på plast säte. Matcha lappen också. De flesta kit kommer med ett par alternativ av nyanser av färg du har valt.

• Skär patchen för storlek och lägger till plast säte med limmet i kit. Gälla patchen och det omedelbara området bortom det på alla sidor färg sammansatta. Sprid den förening med plast spateln i kit. Du kan också använda en spackel.

• Hitta en ådring papper som liknar korn på din plast plats. När en färg förening är klibbig, och inte längre våt, press lossnar ådring papper på sammansatt och lapp fast, sedan omedelbart. Detta kommer att överföra korn av plast i färg förening.

• Låt området torka 12 timmar innan du använder. Behandla det reparerade området på samma sätt som du skulle behandla din plast plats. Det kan tvättas och torkas som behövs.