mynewspapers.net

Hur att reparera odlade marmor ytbehandlar

Hur att reparera odlade marmor ytbehandlar


Odlade marmor är inte en marmor natursten. Odlade marmor kombinerar krossad kalksten, katalysator, fyllmedel, pigment och glasfiber harts. Eftersom detta material inte har styrka och hållbarhet av naturlig sten marmor, är det kan skadas, till exempel repor, orsakade av dagligt slitage. Med användning av lämpliga material, kan alla husägare framgångsrikt reparera ytan av odlade marmor.

Instruktioner

• Torka av ytan på odlade marmor med en svamp fuktad med en pH-neutral renare att ta bort smuts och löst skräp. Använd en svamp fuktad med rent vatten att skölja bort maskinen från odlade marmor ytan. Om du lämnar bakom smuts och små, lösa partiklar, de kunde mala sig längre in i ytan, vilket resulterar i mer repor och skador.

• Utrusta en höghastighets handhållna buffert med våta 1.000-slippapper. Använd vatten fuktad svamp för att pressa en liten pool av vatten på ytan av den odlade marmorn över det skadade området. Ange den handhållna buffert i den lilla poolen vatten och slå maskinen på.

• Gälla lätt tryck handhållna bufferten, vilket gör att den våta 1.000-slippapper pad att göra det mesta av arbetet. Slipa ytan på odlade marmor tills alla repor smälter in i den omgivande odlade marmorn. Flytta till nästa område på ytan, och upprepa slipning processen.

• Skölj slipdamm från ytan av odlade marmor med vatten fuktad svamp. Ta bort alla slipdamm med svampen flera gånger tills ytan är fri från partiklar.

• Bifoga en ull pad till handhållna buffert maskinen och polera ytan på odlade marmor. Undersöka den odlade marmor ytan från olika vinklar se till du slipat ut alla repor.

• Pressa tre till fyra droppar av flytande polska på en ren, mjuk trasa. Gäller den flytande polskt odlade marmor ytan i små, cirkulära rörelser. Att polskt torka på den odlade marmorn.

• Buff polskt odlade marmorn med en ren, mjuk trasa. För att hålla ytan på odlade marmor polerad och glänsande, upprepa polering proceduren en gång per vecka.