mynewspapers.net

Hur att reparera Levolor persienner

Hur att reparera Levolor persienner


Levolor persienner senast länge när de är underhållas och vårdas korrekt. Ibland mörkarna bryta på grund av felaktig användning, eller de kan bryta på grund av sällsynta defekter i mörkarna. Felaktig installation kan också orsaka problem. Lyckligtvis, om du kan hitta problemet, då oftast kan du fixa det. Se till att du kolla varje del av Levolor mörkarna innan du försöker åtgärda dem, annars kan du ytterligare skada mörkarna.

Instruktioner

Diagnostisera problemet

• Höja nyanser. De flesta Levolor mörkarna har en sladd. Se till att du höjer nyanser på en vinkel inåt. Aldrig dra i sladden utanför fönsterkarmen, eftersom detta kan bära ut sladden systemet. Tillkännagivande om mörkarna fånga när som helst. Sänka dem. Kontrollera om det finns ojämnheter, till exempel en sida att höja högre än den andra. Skuggan ska sänka och höja jämnt.

• Titta på mörkarna själva. Om du har Levolor cellulära mörkar, kontrollera för att sticka. Om du har Levolor metall eller trä lister eller vinyl blinds, kontrollera om trasiga bitar. Leta efter krokiga eller trassliga stavarna. Lamellerna ska ligga jämnt över den vågräta delen av mörkarna. Du kan märka en metall slat är framsidan upp på höger sida och undersidan upp på vänster sida.

• Kontrollera sladd eller trollstav. En sladd kan härva. Om det är en multi-tråd sladd, kan individuella trådar sitta där. Om du har ett trollspö, se till att staven är ansluten till huvudet järnväg. Titta på undersidan av huvudet järnväg där mörkarna ansluta. Se om trollspö systemet fångar på någon punkt eller fastnar när du slår.

• Undersöka installationen hakparenteserna. De håller huvudet järnväg på plats och bör installeras ordentligt i väggstativet. Leta efter något ställe där huvudet järnväg inte är fast i parentes. Notera eventuella fäste som är lös i väggen.

Reparera mörkarna

• Räta alla stavarna som är krokig eller trassligt. Jämna ut cellulära mörkarna. Se till att sladden eller trollstav inte är i vägen eller trassligt i mörkarna. Ta bort allt som stör att höja och sänka mörkarna.

• Fixa sladd eller trollspö systemet. Räta ut eller reda ut sladden. Återanslut staven om det har fallit bort. Det finns en krok som håller staven intakt.

• Säker huvudet järnväg om det är på sin plats. Dra åt någon lös skruvarna, sedan nafsa huvudet järnväg tillbaka på plats. Se till att det hålls i under läppen av installationen hakparenteserna.