mynewspapers.net

Hur att reparera läckor i en kapell

Hur att reparera läckor i en kapell


Konvertibler är en av de mest spännande bilarna att köra. Körning med uppifrån och ner och en varm sommar bris strömmar genom ditt hår kan vara bra, men vad händer när det varma sommarvädret vänder sig till regn och du märker att konvertibla toppen läcker? Ta din läckande kapell till verkstaden kan bli mycket dyrt. Fastställande det kanske själv det bästa alternativet.

Instruktioner

• Bestäm var läckan kommer från. Detta borde vara enkelt. Med en slang eller hink med vatten, långsamt hälla vatten längs överkanten och titta för att identifiera den exakta platsen för läckan. Om läckan är en rip i sömmen eller tår i vinyl, kan detta åtgärdas egen hand. Om läckan orsakas uppifrån stänger inte tätt nog att bilen så det är i allmänhet lämpligt att du ta bilen in i butiken för reparation.

• Börja sy revan. När revan identifieras, ta den vinyl tråd och nål och sy det tätt tillbaka till ihop.

• Applicera en liten uppförandekod för tunga lim. Vid denna punkt, gäller endast en liten mängd lim. Helt enkelt använda ditt finger för att sprida ett tunt lager över hela sömmen och sömmar på innanlåret konvertibla.

• Upprepa steg 3 för revan inne i bilen. Låt båda sidor torka i 24 timmar.

• Förbereda vinyl plåstret. Klipp lappen så det täcker helt revan. Applicera ett lager seam sealer eller tunga lim till lapp och applicera plåstret att området av oro. Göra det samme för undersidan av konvertibla toppen. Låt båda patchar torka.