mynewspapers.net

Hur att reparera Keyless Entry

Hur att reparera Keyless Entry


De allra flesta modell sen bilar funktionen nyckellösa som standardfunktion. Keyless inresa är ett program som tillåter förare att låsa och låsa upp sin bildörr och pop deras stammar på avstånd med en fjärrkontroll, snarare än manuellt placera nyckeln i dörren låser. Keyless inresa är en praktisk funktion som många förare tar för givet--tills deras fjärrkontroll slutar fungera och de är tvungna att låsa och låsa upp sina dörrar manuellt med en arm som är full av matvaror, i regnet, på natten, medan barnen bråkar. Lyckligtvis finns det några enkla steg förare kan använda för att reparera nyckellösa med minimal tid och ansträngning.

Instruktioner

• Köpa ett nytt batteri för din nyckellösa avlägsen. Ett dött batteri är en vanlig orsak till varför nyckellösa fjärrkontroller upphöra att fungera. Batterier finns tillgängliga på ditt fordon återförsäljaravtal eller på någon Biltema. Enkelt skaffa år, märke och modell på din bil till en anställd så att han kan hitta rätt batteri åt dig.

• Öppna din nyckellösa fjärrkontroll med ett vasst föremål att försiktigt sätta press på en halvan av fjärrkontrollen så att den andra hälften kommer. Slå det gamla batteriet för det nya batteriet och testa din keyless inresa.

• Ta en kort biltur runt kvarteret. Din nyckellösa laddar sig själv medan i tändningen under din pendlar. Komma hem och testa fjärrkontrollen.

• Starta och stänga av din tändningen åtta gånger i 10 sekunder. Detta fungerar bara på vissa fordon--kontrollera fordonet ägarhandboken för att se om din är en. Denna process omprogrammerar din keyless inresa för dig.