mynewspapers.net

Hur att reparera keramiska muggar

Hur att reparera keramiska muggar


Keramiska muggar är användbara för kaffe, te, soppa och andra varma vätskor, eftersom keramik är kunna hantera värmen utan att brista. Tyvärr, keramiska muggar kan fortfarande gå sönder om du släpper dem eller stöta dem på andra objekt för hårt. Du kan reparera en trasig Keramikmugg på egen hand hemma istället för att betala för att ersätta den och eventuellt ge upp din favorit mugg. Lär dig att sätta tillbaka den trasiga bit för att fortsätta använda din mugg.

Instruktioner

• Kontrollera brutna ytor på båda bitarna. Tryck på dem för att se till att de passar perfekt och sprickor radas upp så lappar är infälld.

• Sand alla oegentligheter som försvårar bitar att passa ihop, med grovt slippapper. Tryck på bitarna ihop kontrollera dem igen. Ny sand så många gånger som du behöver tills bitar på plats.

• Applicera keramik och glas cement, enligt etikett instruktionerna, till en av den trasiga bitar, direkt på rast. Keramik och glas cement finns hobby och hantverk butiker.

• Tryck på bitarna igen ihop och hålla dem på plats tills cement bildar en robust bond. Låt cementen bota för den tid som anges på etiketten innan du använder muggen igen.