mynewspapers.net

Hur att reparera järn möbler

Hur att reparera järn möbler


Smidesjärn möbler är erkänd för sina olika konstnärliga mönster, autentiska överklagande och hållbarhet. Det är vanligt att möblera uteplatser, däck, gårdar och trädgårdar. Även om smidesjärn kan uthärda väderförhållanden, är det inte resistenta mot rost. Repor och hack i smitt järn målad finish utsätta den nakna järnet till vatten och syre, vilket gör att små rostfläckar att utveckla på möbler. Rust genomsyrar snabbt genom järn tills möblerna slutligen försämras. Omgående reparera smidesjärn möbler för att behålla sitt utseende och strukturell integritet.

Instruktioner

• Blanda 1 gallon varma vatten och 1 msk flytande diskmedel i en hink. Med hjälp av en mjuk trasa, torka tvållösning över möblerna ta bort lös smutspartiklar och organiskt skräp.

• Skölj möblerna med färskvatten. Torka den nakna järnet och målade ytor med en ren handduk tills helt torr.

• Scrub smidesjärn möbler med en tråd borsta bort all rost flingor och peeling paint fragment. Ta inte bort väl bundna färg.

• Lätt buff möblerna med medium-slippapper tills den rödbrun fläckar tas bort och den nakna järnet är utsatt.

• Spraya två även strykningar av utomhusfärg på den kala smidesjärn. Använda en färg som matchar färgen på någon befintlig färg på möblerna. Låt varje färgskikt lufttorka separat för den tidsram som tryckt på kan.

• Päls den målade avsluta med flytande bil vax att skydda möblerna från framtida rost. Spray wax direkt på möblerna. Låt vaxet torka som regisserades av produkten tillverkaren.