mynewspapers.net

Hur att reparera golfbil bromsar

Hur att reparera golfbil bromsar


Golf vagn bromsar liknar bromsar på en bil. Efter att år av god service, behöver golf cart bromsar regelbunden reparation genom justering och rengöring. Justering och rengöring golf cart bromsar är något som kan uppnås genom de flesta golf cart ägare. Golf vagn bromsar kan repareras med verktyg som finns i de flesta hem workshops och delar som kan erhållas från golf cart försäljning distributionscenter eller beställt från Internet.

Instruktioner

• Välj en nivå område som ett garage eller nivå uppfart. Plats kilar framför och bakom framhjulen vill att golf vagnen flyttas.

• Placera en golvet uttag på baksidan av golfbil och lyft den bakre delen av golfbil i luften. Ta bort båda bakhjulen från golfbil med en 3/4-tums hylsnyckel och socket set.

• Använd komprimerad luft för att rengöra broms området. Sedan använda bromsen renare och trasor på hela bromsen att ta bort jord eller smuts caked på bromsarna.

• Justera bromsarna gjorts före mitten av 1990-talet genom att aktivera justera skruven bromstrummans. Bromsarna före mitten av 1990-talet kräver tillfällig justering av ägaren. Denna justering görs genom att vrida justerskruv tills bromstrummans berör lätt broms skon.

• Kontrollera den automatiska justeringen på bromsar efter mitten av 1990-talet. Bromsarna efter mitten av 1990-talet har själv justerade bromsar med två fjädrar. Kontrollera att dessa fjädrar är intakta och anslutna och har inte varit jarred lös på golfbanan. Om en fjäder är lös eller trasiga, ersätta både fjädrar. Smörj alla rörliga delar med broms smörjmedel.

• Montera bakhjulen tillbaka på golfbil. Testa bromsarna på en nivå område på olika hastigheter innan med bromsarna på en golfbana eller i bergen.