mynewspapers.net

Hur att reparera förpackningar

Hur att reparera förpackningar


Packning ett objekt korrekt före frakt är det viktigt att se till att objektet kommer att ankomma till destinationen oskadda. Korrekt emballering hjälper till att absorbera stötar och skydda innehållet från fukt och andra skador. Om förpackningsmaterial skadas, det betyder inte att de fortfarande inte kan användas. Kartong, frigolit och andra material kan snabbt repareras så att de fortfarande kommer att vara effektiva i förpackningen och skydda dina varor. Reparera förpackning bara tar lite tid.

Instruktioner

• Push några trasiga bitar av frigolit tillsammans för att passa dem tillbaka tillsammans. Du kommer att tejpa dem, men om du behöver en mer estetisk lösning, applicera en icke-porös adhesiv i två avsnitt innan du trycker dem tillsammans så limmet kommer att bilda ett band. Undvik att använda lim med lösningsmedel eftersom de kommer att upplösa styrofoam.

• Wrap tejp runt de skadade delarna av styrofoam kudde att hålla bitarna tillsammans om du inte använder lim. Silvertejp kan också ge ytterligare stöd till limmet om du inte dess utseende.

• Passar objektet i den reparerade styrofoam kudden och skjut blocket i din box.

• Tillämpa förpackningstejpen på kanterna på rutan för att stärka dem. Tillämpa fläckar av förpackningstejpen till tårar eller försvagade delar av rutan. Silvertejp är inte effektiva för detta eftersom posten inte kommer att leverera en box som har för mycket silvertejp på det. Bandet måste vara tydlig, vilket gör förpackningstejpen perfekt för detta. Brunt papperstejp är också tillåtet men är inte lika robust för paketet reparationer.