mynewspapers.net

Hur att reparera Faux läder

Hur att reparera Faux läder


Faux läder har många fördelar jämfört med äkta läder. Till exempel material tenderar att vara billigare än äkta läder och det föredras av människor som inte bryr sig för animaliska produkter. Medan faux läder har en jämförbar robusthet till äkta, är det precis lika mottagliga för revor och tårar. Om du har haft oturen att få en reva, behöver du inte leva med den.

Instruktioner

• Välj en faux läder reparationssats på en automotive leverans eller hem förbättring butik.

• Välj ett kit som gör att du kan blanda dina egna färger för att matcha skuggan av faux läder. Om möjligt, Välj ett kit som inte kräver värme för att säkra patch. Värme kan försvaga faux läder. Istället leta efter ett kit med lim som lufttorkas.

• Rengör området med tvättsprit eller med utsedda rengöringsmedel i din läder reparationssats. Låt området torka.

• Blanda limmet och pigment i den utsedda blandning bricka eller flaska eller på ett papper plattan. De flesta kit inkluderar blandning pinnar. Blanda färger av pigment med limmet att matcha din färg på ditt faux läder objekt. Följ instruktionerna i ditt kit.

• Justera rip så att pappersbit faux läder vidrör den omgivande oskadade lädret. Applicera limmet med spatel eller stick ingår i ditt kit för revan omkrets. Placera det korn papperet över revan och låt den vila det under angiven tid på paketet, vanligen tre till fem minuter, och sedan lossnar.