mynewspapers.net

Hur att reparera färg Peeling från badrummet väggar

Hur att reparera färg Peeling från badrummet väggar


Färgen i vissa områden i ditt hem är mer benägna att blåsor och peeling. Badrum upplever ofta höga värme och fukt, ökar risken för färg problem. Goda förberedelser spelar en viktig roll i en framgångsrik lack, särskilt i varma, fuktiga områden som ditt badrum.

Instruktioner

• Ta bort peeling, skadad färgen från ditt badrumsväggar med en paint skrapa. Bryta bubblor och lyfta kanterna av sprickor och chips. Hålla i handtaget på din skrapa nära väggen för att undvika mejsling eller skrapat på ytan under färgen.

• Buff kanterna på din skrapade sektioner med böter-slippapper. Med en cirkelrörelse, släta försiktigt ner de grova perimetrar tills du inte kan känna en märkbar skillnad mellan ytan av den målade delen och skrapade områdena.

• Blanda trinatriumfosfat, även kallad TSP, med varmt vatten enligt etiketten instruktioner. Tillämpa denna lösning på dina väggar med en mjuk, cellulosa svamp. Skrubba försiktigt runt doorjambs, strömbrytare och andra områden som är utsatta för fingeravtryck och fläckar. Skölja TSP av dina väggar med rent vatten. Låt ditt badrumsväggar att torka i minst 24 timmar.

• Borsta på en fläck-dödande grundfärg rock. Denna viktiga produkt hjälper skydda din badrumsväggar från mögel skador, en vanlig orsak till peeling paint i områden med hög luftfuktighet. Låt primer pälsen torka helt innan du målar ditt badrumsväggar. Undvik att duscha eller bada i ditt badrum till din primer kappa botemedel.

• Band av alla områden som inte är avsedda för målning, som Dörrfodren, medicin skåp, speglar, bänkskivor och skåp. Med hjälp av en latexfärg märkta för använda i kök och badrum, tillämpa en 3 - till 6-tums ram färg runt tejpade områden. Rulla större områden av väggarna med en medium-nap paint roller, överlappande din målade gränser av 2 till 3 inches. Efter din första pälsen torkar, följa med ett andra lager färg. Beroende på din färg, kan du behöva vänta en dag eller två innan du duschar eller skapa ånga i ditt badrum.