mynewspapers.net

Hur att reparera en spräckt eller trasigt Shotgun lager

Hur att reparera en spräckt eller trasigt Shotgun lager


Att kunna reparera en knäckt, är kantstötta eller trasiga shotgun lager en värdefull kunskap för de flesta jägare och skytte sport deltagare. Alldeles för ofta skrotas ett perfekt bra valnöt bestånd för en ny på grund av skador som kunde lätt repareras av sin ägare.

Instruktioner

Hur att reparera en spräckt eller trasigt Shotgun lager

• Ta bort beståndet så du inte skadar metall- och blåelse av hagelgevär. Ta bort butt plattan. Du bör se den bult hål för montering bulten. Vanligtvis, montering bulten kan tas bort med en långskaftad, flathead skruvmejsel. När bulten är bort, bör du kunna dra beståndet från den monterade positionen.

• Ta bort alla band eller inslagning som kan vara på lager. Ren området som skall repareras. Använd en gammal trasa och slutför säker remover eller lösningsmedel. Se till att följa anvisningarna i något lösningsmedel som du använder, och låt området torka innan du fortsätter reparation.

• Kontrollera den spräckt eller trasigt är i rätt position. Använd en hög kvalitet trä lim till lim det på sin plats. Omedelbart placera klämman korrekt över området och dra åt så mycket som möjligt utan att skada träet. Se till att använda limmet enligt anvisningarna på flaskan, och låt torka helt. Låt det torka medan fastklämd i 24 timmar. Efter att limmet har torkat, ta försiktigt bort överflödigt lim som har expanderat genom torkningen.

• Borra en pilot hål, något mindre i diameter än tråd brad naglar, på varje sida av den spricka eller paus. Borra tillräckligt djupt så att du nå bra trä, men inte så djupt att du helt kommer att sjunka spiken. Du en liten del av den spik som sticker upp ur hålet för nu.

• Placera en liten mängd av superlim på varje brad nagel och driva dem långsamt i hål. Som anges i föregående steg, bör du ha en liten del av den spik som sticker upp ur hålet. Efter att limmet har torkat, kan du skära denna del av med avbitare och filen med en metall fil, försiktigt så att inte skada träet. När detta är klart, återföra steg 1 för att sätta tillbaka beståndet, och se till att dra åt bulten montering grundligt.