mynewspapers.net

Hur att reparera en skadad JPG-fil i Microsoft Windows XP

Hur att reparera en skadad JPG-fil i Microsoft Windows XP


JPG är en vida använd formaten för bilderna i operativsystemet Windows XP. På grund av olika system- eller fel, kan en JPG-fil skadas. När du försöker öppna filen, kan du antingen få ett felmeddelande från din fotoredigeringsprogram eller bilden kan visas förvrängda. Denna process kommer att hjälpa dig att fixa skadad JPG-filer på Windows XP-operativsystem.

Instruktioner

• Byt namn på filen JPG. Leta upp JPG-filen på din hårddisk och högerklicka på den. Välj "Byt namn". Skriv ett annat filnamn och tryck på "Enter". Ibland, kan en enkel namnbyte fixa en skadad JPG fil.

• Hämta en JPG recovery program. Davory 2.03, PixRecovery och JPEG återvinnande Pro redaktör är några av programmen erbjuder gratis testversioner och gratis nedladdningar. Följ de anvisningarna för att installera programmet på din dator.

• Starta programmet. Du hittar ett menykommando för programmet genom att trycka på "Start"-knappen och välja "Alla program".

• Klicka på "Öppna" i det översta fältet av din program för tillfrisknande. Bläddra igenom din hårddisk för att hitta filen korrupt JPG. Enkelklicka för att markera filen och tryck "Öppna".

• Följ de guidade anvisningarna på att reparera korrupta JPG-fil. Välj en "målmapp" på hårddisken för att spara reparerade JPG-fil. Skriv ett annat namn för den reparerade JPG-filen och klicka på "Spara". Navigera till destinationsmappen"" och öppna JPG-fil med din favorit foto redigering/visning programvara för att se till att problemet är åtgärdat.