mynewspapers.net

Hur att reparera en röd lampa på en XBox 360

Hur att reparera en röd lampa på en XBox 360


En lysande röd lampa på en Xbox 360 visar ett maskinvarufel och är vanligtvis DVD-enheten eller hårddisken. "En röd lampa" felet beror på en relativt lätt fix det finns endast ett fåtal komponenter som måste kontrolleras. Du kan spara en hel del pengar genom att fastställa problemet själv istället för att skicka ut det som ska repareras. Läs vidare för att lära sig att reparera en röd lampa på en Xbox 360.

Instruktioner

Instruktioner

• Stäng av Xbox 360-konsolen och koppla ur den från det elektriska uttaget. Haka av alla kablar från konsolen.

• Felkoder läsa "E67", innebära "E69" eller "E79" ett fel i hårddisken. Ta försiktigt bort hårddisken. Rengöra kontakterna med en bomullstuss doppad i tvättsprit. Installera om hårddisken och starta om ditt system. Felet är fast om inget rött ljus igen. Du kommer att behöva köpa en ny hårddisk om en röd lampa lyser igen.

• Felkoder läsa "E64", tyda "E65" eller "E66" på ett problem med DVD-enheten. Ta bort DVD-enheten och rengöra kontakterna med en bomullstuss doppad i tvättsprit. Koppla DVD-enheten tillbaka upp och stänga mata ut dörren. Kontrollera att kabeln är korrekt ansluten till konsolen. Starta om konsolen. Du kommer att behöva köpa en ny DVD-enhet om den röda lampan lyser fortfarande.

• En felkod som läser "E81" kan tyda på en misslyckad uppdatering. Stäng av Xbox 360-konsolen och slå på den medan du håller ned på synk-knappen på konsolen. Detta bör fixa alla misslyckade uppdateringsfel.

• En röd lampa felet kan ligga i gränssnittet minne om ingen felkod visas på skärmen. Ta bort minnet och försiktigt rengöra den med en bomullstuss doppad i alkohol. Sätta tillbaka minnet i kortplatsen och slå på datorn igen. Felet är fast om det glödande röda ljuset är borta.