mynewspapers.net

Hur att reparera en marmor golv spricka

Hur att reparera en marmor golv spricka


Marmorgolv förefalla stark men det kan vara spröd, särskilt om undergolvet som din marmor installeras på rör sig ofta eller kraftigt. Resultatet av en skiftande undergolvet kan vara en spricka i din marmor golv som inte bara mars skönheten i marmor men också kan bli en utgångspunkt för omfattande sprickbildning över hela golvytan. Att göra reparationer till spruckna marmor golv är inte en komplicerad process. Reparation består främst av fylla sprickan med färgad injekteringsbruk så att sprickan smälter in med resten av golvet. Det är en reparation som mest DIY villaägare kan fylla i med bra resultat, återvänder till orda för att använda inom dagar.

Instruktioner

• Ta bort någon klar för närvarande på marmorn kring sprickan inom en 2-tum omkretsen med ett färgborttagningsmedel borstas på golvet med en pensel. Tillåta strippan Älta marmor ytan, upplösa finish i ca fem minuter, då torka strippan från golvet med en ren trasa. Skölja bort ytan med en fuktig svamp och klappa ytan torr.

• Tydlig spricka någon marmor marker med en nylonborste, ta sedan bort alla små bitar av smuts och skräp med ett vakuum. Torka det spruckna området med en tack trasa för att rensa bort allt damm.

• Blanda ett parti av injekteringsbruk i en liten hink. Färg injekteringsbruk med en oljebaserad injekteringsbruk fläcken, omrörning fläcken i fogarna med en omrörningsanordning träpinne att matcha färgen på marmor eller färgen på venerna löper genom marmor.

• Fyll sprickan med injekteringsbruk, skjuta den stadigt på plats med en spackel tills fogarna är även med ytan av marmorgolvet. Skrapa över ytan på sprickan jämna ut plåstret. Ta bort eventuella överskott injekteringsbruk från marmor ytan med en fuktig svamp inom 15 minuter av ansökan. Vänta två timmar och torka av ytan med en ren luddfri trasa för att ta bort alla injekteringsbruk rester. Att bruket att torka över natten.

• Undersök plåstret för krympning. Tryck på mer injekteringsbruk i sprickan att slutföra fyllningen om krympning uppstår. Låt det nya lagret av injekteringsbruk torka samt under den tid som rekommenderas av tillverkaren.

• Täta den lappat sprickan genom att borsta området med ett skikt av polyuretan, med en skum applikator. Låt polyuretanen 48 timmar torktid innan du använder ordet som vanligt.