mynewspapers.net

Hur att reparera en lös soffa bakåtknapp

Hur att reparera en lös soffa bakåtknapp


Knappar kan ge baksidan av soffan ett snyggt, skräddarsydda utseende, men effekten är ointressant när de är lösa. Soffa bak knapparna är ofta kopplade rätt där huvudet vidrör baksidan av soffan, så lös knappar kan bli ett pågående problem. Råda bot på det nedgångna utseendet av sätter tillbaka shanken knapparna på baksidan av din soffa. Du har en nyare-sett stycke om möbler i några minuter.

Instruktioner

• Dra knappen från baksidan av sofaen dämpa att exponera den lösa tråden. Klipp tråden med sax, försiktigt så att inte klippa någon av soffa tyg. Ta bort knappen. Använda pincett för att ta bort alla herrelösa trådar som kan finnas kvar.

• Skär en bit av quiltning tråd 20 inches lång. Quiltning tråd är tjockare och starkare än vanlig bomull, och kommer att skapa ett starkare band mellan knappen och soffa bak. Gänga en böjd nål med tråden, dubbel tråden och knyt en knut i slutet, att skapa en dubbel tråd som mäter 10 inches lång.

• Göra en söm som mäter 1/8 tum rätt på den plats där knappen bör låg. Detta kommer att säkra tråden soffa bak.

• Dra nålen genom skaftet på baksidan av knappen. Ta en söm på baksidan av soffan, använder den naturliga kurvan för nålen för att förstå några av vadd materialet bakom soffa tyg. Dra nålen genom tyget och vadd, sedan tillbaka igen. Dra nålen genom knappen shanken igen.

• Fortsätta sy genom soffan tillbaka, sedan genom knappen shanken, tills du har 4 inches av tråd kvar. Sluta med tråden sticker ut från soffa tyg, men inte via knappen shanken.

• Linda tråden runt knappen shanken och anslutande tråd fyra gånger. Detta förstärker serien av trådar och hjälper till att hålla knappen från lossnar igen.

• Se ett mer små stygn direkt under knappen. Dra tråden spänd och sedan beskära den bort. I slutet av tråden bör glida igenom tyget för att begravas i inre av soffan dynan.