mynewspapers.net

Hur att reparera en läder säte

Hur att reparera en läder säte


Skinnmöbler eller bilbarnstolar är en vacker, om än dyrt, komplement till alla hem eller bil, men är föremål för skador av olika skäl. Ibland kommer att lädersäten riva eftersom de bärs över, eller kanske de har lidit skada av en punktering. Oavsett orsaken, kan professionell läder reparation vara kostsamt. Det är möjligt att reparera en läder sits med hjälp av rätt metod och verktyg.

Instruktioner

• Flytta din läder säte till ett väl ventilerat utrymme. Om det är en bilbarnstol, ta bort den från fordonet för enklare åtkomst. Ren läder med godkända leather cleaner eller tvätta diskmedel och vatten för att avlägsna överflödigt smuts och skräp. Skölj med rent vatten och sedan torka helt.

• Skick torra läder 24 timmar eller mer innan du utför någon läder reparation. Slipa alla områden som är torra och spruckna att öka balsam absorption. Upprepa processen om läder är fortfarande torr innan du börjar reparera arbete. Prep området du reparerar av badda med en alkohol pad för att ta bort rester.

• Byt ut eventuella saknade skum stoppning med bomull eller skum för att passa det infällda området. Skär några taggiga kanter, trådar eller överflödigt tyg och bort från arbetsområdet. Använda en patch för större hål som inte kan fyllas lätt. Sy i läder med en topp stygn på befintliga läder. För mycket stora hål, kan du behöva ta bort klädseln och sy med en symaskin.

• Tillämpa läder lim på små grova repor och läder filler till indrag efter lapp. Använda en färg tillsats ofta finns i läder reparation byggsatser eller säljs separat och lägga till spackel före applicering. Fjäder ut färgen på den befintliga lädret att smälta. Låt torka eller använda en fön för att påskynda processen. Torka med en mjuk trasa för att ta bort eventuellt överskott. Slipa försiktigt till smidig ner området följande reparera och följa med en rock av läder balsam.