mynewspapers.net

Hur att reparera en konkret uppfart med stora groparEn konkret uppfart kan förvärva stora gropar och sprickor med tiden på grund av frysning och upptining av vatten under uppfarten. Dessa gropar kan skada ditt fordons däck, så gropar bör repareras så snart som möjligt. Att skjuta upp reparera gropar kan orsaka skador att bli värre, som eventuellt leder till uppfarten behöva ersättas. Regelbundet underhåll till den konkreta uppfarten kan förhindra överflödig skada, som kan spara pengar. Gropar i en konkret uppfart kan repareras i ett par timmar.

Instruktioner

• Sopa någon lös smuts och bitar av betong av potthål med en kvast. Spraya en Jättegryta med en trädgårdsslang att grundligt rengöra potthål och ta bort eventuellt kvarvarande skräp. Tillåta potthål att ordentligt torr.

• Sätta på en mask, vattentäta handskar och vattentäta stövlar för att skydda dig när du arbetar med betong. Häll en påse Färdigblandad betong i en stor hink och tillsätt vatten enligt tillverkarens instruktioner. Grundligt blanda betong och vatten med en spade.

• Häll konkreta blandningen i en Jättegryta och låt murbruket att ställa upp för en timme. Sedan använda en murslev att släta betong in i sprickor och ta bort eventuellt överskott.

• Låt betongen till helt torra över flera dagar. Lätt dimma Jättegryta med vatten, och hålla det täckt med en plastfolie. Ju långsammare de konkreta patch botemedel, desto starkare blir det.