mynewspapers.net

Hur att reparera en hårddisk för iPod

Hur att reparera en hårddisk för iPod


Du hör ett klickande ljud kommer från din iPod. Sedan se du det sorgsna ansiktet dyker upp på din iPod-skärmen. Detta är tecken på att din iPod hårddisk är i behov av lite hjälp och reparation. Lär dig att få din iPod tillbaka igång på nolltid.

Instruktioner

Hur att reparera en iPod hårddisk

• Tur iPod på. Ledsen iPod eller sorgliga broschyren ikonen visas på skärmen.

• Kör iPod i diagnostikläge. Starta om din iPod. Kontrollera att växeln "Hold" är avstängd genom att skjuta strömbrytaren från hörlursuttaget.

• Tryck och håll följande knapp kombinationer för ca 10 sekunder för att återställa iPod: en) iPod 1 g till 3 g: "Meny" och "Spela upp" Apple-logotypen visas. Tryck och håll "REW," "FFW" och "Välj" samtidigt. b) iPod 4 g + (Mini, Nano, Foto och Video): "Meny" och "Välj". Apple-logotypen visas. Tryck och håll "Tillbaka" och "Välj" samtidigt.

• Kör den "5 i 1," "HDD R/W" och "HDD" scan tester. Använd knapparna "REW" och "FFW" för att navigera. Scrollhjulet inte att fungera i diagnostikläge. Scan testerna kan lösa hårddisk problemet. Om de inte, gå vidare till steg 5.

• Öppna din iPod att hitta hårddisken. Detta bör göras som en sista utväg. Vänligen referens resursen längst ned i denna artikel om du inte är bekant med att öppna en iPod.

• Sätt tillbaka hårddisken genom att försiktigt dra den från iPod fallet och kontrollera kabeln som den är kopplad. Ofta finns det en lös koppling, och enheten måste vara reseated.

• Power iPod tillbaka på. Om enheten är fortfarande död, prova att ersätta hårddisken. En ny hårddisk kan köpas till ett överkomligt pris på eBay. Se till att kontrollera vilken version av din iPod för rätt hårddisk.