mynewspapers.net

Hur att reparera en grädde skinnsoffa med katt skrapet

Hur att reparera en grädde skinnsoffa med katt skrapet


Katter lägga till underhållning och kamratskap i våra hem. Tyvärr, katter kan lägga till repor och punkteringar i våra möbler. Reparera alla katt-repade möbler är ett knepigt jobb och reparera cat repor på skinnsoffor kan vara lite skrämmande. Skinnsoffor är dyra och finish på dem är mjuk och lätt skadas av vassa klor. Dock med ordentliga förfaranden och verktyg lagade katt-repade läder effektivt. Du kan också använda kit för att återställa din soffa färg, även om det är ljus grädde, lämnar dig med en reparerad skinnsoffa kan du fortfarande visa upp i ditt hem.

Instruktioner

• Skär bort alla strängar eller delar av fibrer som sticker ut där repor är på läder. Använda sax för detta steg, och vara försiktig. Du skär bort strängar och fibrer så nära till basen som du kan utan att ytterligare skada din soffa.

• Använda en skalpell eller razor kniv för att skära bort några bitar av upphöjda läder i det skadade området. Återigen, vara noga med att skära bort alla skadade läder som sticker utan att ytterligare skada din soffa.

• Ta bort alla läder som du inte kunde klippa bort av slipning det skadade området med 320-slippapper. Sand tills bitarna i läder har tagits bort.

• Förbereda den skadade ytan för fyllning genom att jämna det med 1200-slippapper. Detta kan verka som mycket slipning, men sandpapper används i föregående steg var att ta bort trasiga läder medan de 1200-slippapper i detta steg jämnar området för reparationer.

• Rengör området med hjälp av en alkohol-baserade läder renare. Torka av maskinen över området, så att den kan luft torka i 10 minuter innan du fortsätter till nästa steg.

• Gäller tung läder filler för det skadade området genom att sprida det över repor och punkteringar med en palett kniv. Spackel fyller upp repor att tillhandahålla även en ytbehandla i soffan.

• Tillåt filler torka under fem minuter. Sand det skadade området igen med 1200-slippapper.

• Applicera ett lager av färgämne på det skadade området med en svamp. Tillåta färgämne till torr, tillämpa andra lagret av svamp (om lilla täckning behövs) eller sprayflaska (för att blanda färger eller om det krävs mer täckning).

• Utvärdera det reparerade området. Om repor syns fortfarande, helt enkelt upprepa steg 6 till 8 tills området ser reparerade.

• Applicera tätningsmedel ingår i din färgämne kit (detta är oftast en lack-typ produkt). Att tätningsmedlet att torka.