mynewspapers.net

Hur att reparera en DVD Multi-brännare & DVD ROMEn DVD multi-brännare (med inbyggd DVD-ROM) låter dig spela in video belåtenhet från en ansluten enhet, till exempel en TV, VCR eller kabel-mottagare. Om, av någon anledning multi DVD-recordern inte fungerar korrekt, är det möjligt att felsöka situationen. Tack och lov, det finns bara några områden som kan bli något fel så felsökning utrustningen bör ta bara några minuter att utföra.

Instruktioner

• Driva på DVD multi-inspelaren och tryck "Meny" alternativet. Ta upp det sparade innehållet och ta bort alla program du inte längre behöver. Om den inbyggda hårddisken på DVD-inspelaren är full, skulle du inte kunna spela in ytterligare innehåll. DVD-recordern lagrar visar att brännas på en liten hårddisk.

• Se över kabelanslutningarna löper från multi DVD-recordern till TV: N och anslutna utrustningen. Om kablarna inte infogas fullständigt i alla hamnar, skulle inte ljud/video signalen tas emot av brännaren, orsakar ett fel när du försöker spela in.

• Ren av DVD du försöker använda. Om tomma DVD-skivan är smutsig eller har fingeravtryck, vara DVD ROM inte skulle kunna läsa och spela in skivan.

• Titta i användarhandboken för multi DVD-Recordern för skivformat som stöds, till exempel DVD-R eller DVD + R. Om du använder DVD-formatet inte stöds av DVD ROM, skulle ett felmeddelande visas, om det inte går att spela in med hjälp av särskilda skivan.