mynewspapers.net

Hur att reparera en ding i börsmeddelandet trä

Hur att reparera en ding i börsmeddelandet trä


Trä är en monterad träbit på en pistol. Virket är ofta i form av en pistol handtag, och kan ofta hittas på antika pistoler och gevär. Ibland trä beståndet har naturliga säd i trä som kommer med hårfästet sprickor, men ofta en ding i trä kan vara ganska stora och kosmetiskt oönskade, särskilt i fråga om antika gevär. Trä beståndet måste fastställas innan pistol eller gevär kan hanteras och visas korrekt.

Instruktioner

• Sätta gamla tidningen på bordet i arbetsområdet. Sätta på en mask att skydda mot trädamm inandning, bomull trädgårdsarbete handskar som skyddar mot splitter och säkerhet glasögon. Se till att pistolen kammare blir ogiltig av kulor och tomma kammaren om det finns kulor inuti. Lägg kulorna på en säker plats ur vägen.

• Sand ding i trä stock med 320 slippapper. Hålla pistol noggrant, och sand i riktning mot säden över ding med den andra handen. Använda 320 slippapper på bitar av trä som har liten yta dings som inte kräver en fullständig ytan slipning med en elektrisk slipmaskin.

• Använd en elektrisk slipmaskin för en lång gevär med ett allvarligt skadat trä lager som du vill återställa. Placera pistolen i en klämma på en arbetsbänk med trä beståndet exponeras så att det lätt kan slipas. Ta bort trädamm med en ren färg pensel eller tack trasa.

• Ta wood filler och fyll i några djupa stötar återstår efter slipning. Torka bort överskottet med en gammal trasa, och låt torka. Gå över ytan med 150 grit sandpapper för att ta bort någon vänster över lim rester, och ta bort trädamm.

• Använd en liten bit av en monterad trä in för att reparera mycket stora stötar i en trä lager som inte kan slipas eller fylld med wood filler. Storlek träbit så att den passar exakt in i ding. Använd samma typ av trä och färg. Slipa alla ojämna kanter på trä innan limning på plats.

• Limma trä i ding med särskilda epoxy harts lim med färg färgämne som matchar pistolen. Se till att lappa passar perfekt inom stora ding innan fästa med lim, för denna typ av lim kommer band direkt till trä. Sätta en generös mängd epoxi i ding, och på ytan av bakre delen av trä är fäst, och tryck fast på plats. Håll några sekunder och låt torka. Sand någon vänster över lim på ytan. Ta bort trädamm.

• Färga den reparerade trä materielen som matchar resten av träet. Applicera två lager av trä Bets, att låta första lagret torka innan du använder andra lagret. Använda ett lager av klarlack över fläcken för att försegla i fläcken och skydda den reparerade trä stock. Sätt ihop eller ladda vapnet när det är torrt.