mynewspapers.net

Hur att reparera en Coleman tält

Hur att reparera en Coleman tält


Coleman är en tillverkare av utomhus redskap, som omfattar olika stilar av camping tält. Deras tält allt från små backpacking sorter till de stora nog att hysa familjen. Tält är ständigt utsatta för elementen. Vare detta slitage eller bara ålder, så småningom tältet sannolikt kommer att kräva reparation. Coleman och andra tillverkare säljer tält-reparationssatser, som bör vara en del av någon husbil redskap väska. Kit innehåller grundläggande objekt för att åtgärda läckor, revor eller trasiga polacker. De flesta utomhus butiker har reparationssatser, eller saker som behövs för att montera din egen.

Instruktioner

• Reparera läckande Coleman tält sömmar med första så att tältet för att ordentligt torr. Tillämpa en tält seam sealer över alla inre och yttre sömmarna av tältet, inklusive golvet. Täcka med tillräckligt sealer att mätta den, liksom eventuella sprickor.

• Skär ett avsnitt av nylon screening att göra en patch för revor i avskärmade områden såsom tak, windows eller dörröppning. Mät längd och bredd av undersökningsperioden. Skär screening för att skapa en patch som är 1 tum bredare på alla sidor än rip.

• Trä en nål med nylontråd. Placera screening plåstret över rip och sy den på plats.

• Ren av oljor, smuts och damm innan reparation en reva i Coleman tält tyg eller golvet. Fukta en trasa med alkohol och torka interiör och exteriör området runt rip. Detta hjälper plåstret fästa till tyget bättre.

• Locket rip med nylon självhäftande backas upp tält-korrigeringsfiler 1-tum bredare på alla sidor än rip. Placera en lapp på både inre och yttre sidor av tältet, gnugga fingret fast över det att släppa luft fickor för ett fast grepp. Hålla en skärbräda eller andra platt föremål på motsatt sida av tältet trycker mot när du installerar korrigeringsfilen.

• Sy nylon tält patchen till tältet för en starkare permanent reparation, om du önskar. Använda en symaskin, nylontråd, en nål för nylon och göra en söm som nära till patch kanten som möjligt och en annan söm ungefärligt 1/8-tums från första sömmen. Försegla lappen och sömmar med seam sealer och en vattentät tätningsmassa spray.