mynewspapers.net

Hur att reparera en Chanel Watch BandEn Chanel klocka är en klassiska tillbehör som är alltid i stil. De flesta Chanel klockor är bra gjort, men du kan få en liten tår i titta på bandet på grund av onödigt slitage. Eftersom en Chanel klocka kan vara dyrt, vill du inte använda ett slipverktyg, såsom lim, för att reparera bandet. Använd i stället en temporär produkt, till exempel bandagen tape, hålla bandet tillsammans tills du kan ta det till en professionell klocka butiken för en permanent fix.

Instruktioner

• Skär bort lösa trådar runt revan på bandet med en liten sax, som de som kommer med en sy-kit. Om revan är grov eller ojämn, släta det med en liten nagelfil.

• Skär två remsor av bandagen tape, som ett Band stöd. Kontrollera att remsorna är ungefär längden på tår på bandet. Blommig band kan användas som en ersättning om du inte har bandagen tape å.

• Färg i bandaget remsor med en permanent märkpenna som matchar färgen på watch band, som svart eller brunt. Detta hjälper tejpen smälter in i bandet.

• Skal den klibbiga bakningen av bandage remsor och förlägger en under revan och en över det, så bandet är fäst på båda sidor.