mynewspapers.net

Hur att reparera en Briggs & Stratton ridning gräsklippare som inte startar

Hur att reparera en Briggs & Stratton ridning gräsklippare som inte startar


När du försöker få din åkgräsklippare började men Briggs & Stratton motorn startar inte, måste du felsöka motorn för att diagnostisera problemet. Briggs & Stratton motorer är ganska enkelt att reparera. Viktiga saker att gör motorn köra är gas, luft och en gnista, så måste du se till att motorn har alla tre för den att börja.

Instruktioner

• Följ gasledningen från under bensintanken på sidan av förgasaren. Lossa klämman håller gasledningen på förgasaren munstycket med en flat skruvmejsel. Dra den gasar fodrar av, och styra den i en hink så gamla gas kan dräneras.

• Spray carb renare spraya in sidan förgasaren munstycket i 10 sekunder. Klämma gasar fodrar tillbaka till förgasare munstycket.

• Ta bort bulten från basen av förgasaren med rätt storlek skiftnyckel. Dra bränsle skålen av basen och häll gummy gas i skålen i hinken. Spraya carb renare på skålen och ventilen ovanför skålen. Ersätta skålen och dra åt bulten.

• Skruva loss plast wing muttern som håller locket över luftfiltret på toppen av motorn. Dra bort locket och ersätta luftfilter om det är smutsigt. Ersätta luftfilterhållaren.

• Dra den gemensamma jordbrukspolitiken bort tändstiftet och skruva loss tändstiftet från framsidan av Briggs & Stratton motor.

• Skruva ett nytt tändstift i hålet med fingrarna. Passar en rätt storlek-uttaget på tändstiftet och dra åt med ft-lb momentnyckel till 15ft-lb. skall ersätta den gemensamma jordbrukspolitiken på tändstiftet.