mynewspapers.net

Hur att reparera en Bose QC2

Hur att reparera en Bose QC2


Bose QC2 är del av en linje av hörlurar från Bose företaget. "QC" står för "Lugn komfort." QC2, inte längre i produktion, är en äldre version av QC15, en runt-örat montering hörlurar. Om du upplever problem med dina Bose QC2 hörlurar, kan du prova dessa felsökningstips att reparera dem innan du kontaktar tillverkaren för hjälp.

Instruktioner

• Byta batteri i hörlurarna. Du vet om du behöver byta batteri eftersom lampan "low power" på den högra hörluren börjar blinka när mindre än fem timmars batteritid kvar. Leta upp batterifacket, som är på sidan av den högra hörluren (detta är hörluren med strömbrytaren). Pop av skyddande plast locket från hörluren och ta bort det gamla batteriet. Bose föreslår ersätter det gamla batteriet med en ny AAA alkaliska version. Lägg det nya batteriet och stäng kammaren.

• Aktivera enheten genom att vrida strömbrytaren (ligger på den högra hörluren) framåt. Om hörlurarna inte fortfarande fungerar, ta ut batteriet ur sin kammare och vända den runt (så dess positiva och negativa slut står inför motsatt riktning). Hörlurarna fungerar inte om batteriet sattes in felaktigt.

• Kontrollera anslutningen till din musik utifrån. Denna anslutning kan göras genom att koppla en sladd ansluten till en enhet som en MP3-spelare eller bärbara dator till undersidan av den vänstra hörluren. Bose varnar att om kontakten inte skjuts in till vänstra hörluren volymen hela vägen, det resulterande ljudet kan vara otydlig eller obefintlig. Bose uppmuntrar användningen av anslutningen kabeln som följde med köpet QC2 som andra sladdar kanske passa felaktigt eller resultera i dålig kvalitet ljud.

• Undersök båda earpieces kontrollera hörlurarnas dynorna är korrekt ansluten. Eftersom funktionerna QC2 en runt-örat passar, kan några problem med dynorna orsaka en förändring i ljudkvalitet. Noggrant inspektera insidan och utanför kanten av kuddarna så att de är anslutna till hörlurarna; dynorna fäst hörlurar på åtta punkter på varje hörlur. Om en av anslutningen pekar har blivit frånkopplad, använda fingrarna glida tillbaka på. Trasiga dynor bör kastas bort (eller återvände till Bose om hörlurarna är fortfarande under garanti) och ersättas med nya dynor.

• Torka ner någon damm, skräp eller fukt på utsidan av din QC2 hörlurar med en torr trasa.

• Passar åter hörlurarna till dina öron. Bose rapporterar att en låg, mullrande ljud kan orsakas av en dålig passform och inte av några problem med hörlurar. För bästa passform, se till att öronkuddarna helt omger örat (du inte ska kunna se någon del av örat).

• Gå tillbaka dina hörlurar till Bose för reparationer eller en ersättning. Denna tjänst är gratis om hörlurarna är fortfarande under garanti. Bose har en begränsad garanti på sina produkter och uppmanar ägare att kryssa i rutan där de köpt deras QC2 hörlurar för Detaljer för dess villkor villkor. Du kan ringa Bose på 800-999-2673 eller e-kundtjänst på [email protected] information specifik för de problem du upplever med dina hörlurar.