mynewspapers.net

Hur att reparera en Blackberry 8900 på vattenskador

Hur att reparera en Blackberry 8900 på vattenskador


En BlackBerry 8900 med vattenskador kan vara svårt att fixa. Ibland fastställande BlackBerry är omöjligt och en du kommer att behöva köpa en ny telefon. Nyckeln till fastställande av en vatten skadad BlackBerry är agerar snabbt och arbetar så fort du märker vattenskador. BlackBerry Garantin täcker inte vattenskadad telefoner och reparation tekniker kan tala om en telefon har varit vatten skadad, så försök att torka ut och fixa telefonen hemma först.

Instruktioner

• Ta bort Blackberry från vattnet så snabbt som möjligt.

• Stäng av Blackberry 8900, ta sedan bort bakstycket och batteriet. Ta ut SIM-kortet om telefonen har en. Slå inte telefonen på att se om det fungerar; Detta kan korta telefonens kretsar.

• Blåsa ut så mycket vatten som möjligt med en burk tryckluft eller ett vakuum. Använd inte en fön eller något hot för att torka telefonen.

• Placera telefonen i en skål med okokt ris och dränka helt det. Låt telefonen sitter i riset i minst 48 timmar.

• Leta efter Rost färg i telefonen. Detta är ett tecken på telefonen inte fungerar. Om telefonen har ingen rost, sätta SIM-kortet, batteriet och locket tillbaka på telefonen. Aktivera telefonen. Testa telefonens funktioner. Om telefonen inte fungerar, kommer att telefonen behöva ersättas.