mynewspapers.net

Hur att reparera en bil hydrauliska golvet domkraft

Hur att reparera en bil hydrauliska golvet domkraft


En god hydraulisk golvet jack är en stapelvara i varje garage på grund av dess mångsidiga lyftande kapaciteter. Med ett golv jack det finns ingen anledning att köra bil på en hiss--helt enkelt sätta domkraften under och höja den. Av denna anledning kan det vara en stor frustration att finna att din jack har brutit. Lyckligtvis kan du kunna reparera jack själv, och du bör alltid försöka göra det innan det skickas bort för en kostsam och potentiellt lång reparation.

Instruktioner

• Jämföra kapaciteten på uttaget till fordonets vikt. Fordonets vikt är noterat på förarens dörr pelaren. Kapaciteten av jack är skriven på jack eller i dokumentationen som medföljde det när den var ny.

• Utöka kolven genom att pumpa ut eller öppna avlastningsventil och dra det ut för hand. Se för bindning som pistongen är att utvidga. När den är ut utseende för smuts och grus på pistongen som kan ha skadat sigill. Undersöka sigill längst ner i pistongen för nypor eller nedskärningar. Om denna förseglingen är bruten kan sedan jack behöva gå till en reparationsverkstad för vidare arbete.

• Öppna olja reservoar locket. Detta är oftast det översta locket och du kan behöva en flat skruvmejsel för att få till det. Oljan bör 1/4-tums under nivån för hålet. Top upp oljan till denna nivå om den är låg och ersätta den gemensamma jordbrukspolitiken.

• Blött lufta från jack's hydraulik. Öppna release ventilen och pumpa kraftigt. Stäng avlastningsventil, pumpa pistongen till dess full utbyggnad och öppna avlastningsventil låta det. Du bör göra detta utan att använda ett fordon som en vikt. Om uttaget inte når sin fulla höjd sedan upprepa processen tills det gör. Torka jack rent med en trasa innan du börjar att blöda och undersöka uttaget efteråt för tecken på läckage.

• Lyft fordonet med jack. Om det fortfarande inte fungerar sedan pumpen får brytas och ersättas. Detta sker bäst genom en auktoriserad reparation anläggning används för att arbeta med trycksatt hydraulsystem.