mynewspapers.net

Hur att reparera en 2005 Chevy Silverado Keyless kontroll

Hur att reparera en 2005 Chevy Silverado Keyless kontroll


Chevrolet Silverado 2005 modell har ett nyckellösa system som styr lås i din lastbil. När nyckellösa fjärrkontroll inte fungerar korrekt, finns det flera hemmafixare alternativ för reparation du kan försök innan du anropar en Chevy serviceavdelning för att boka tid för reparation. Några vanliga problem med den Silverado nyckellösa fjärrkontroll är lätt fastställbara Chevy experter rekommenderar försöker alternativ för att spara pengar och tid.

Instruktioner

• Gå för en enhet. Ibland alarmet i din nyckellösa fjärrkontroll inaktiverar själv och behöver återställas. Slå på tändningen och går för en enhet återställs larmet och--förutsatt att larmet var problemet--automatiskt reparera din nyckellösa fjärrkontroll.

• Köpa ett nytt batteri för din nyckellösa fjärrkontroll och ersätta det gamla batteriet. Om det gamla batteriet är dött eller döende, din kontroll kommer inte att fungera korrekt. Bara besöka några Biltema eller Chevy serviceavdelning, ge en anställd år, märke och modell av din bil och vänta medan de hitta rätt batteri till fjärrkontrollen. Skjut på baksidan av fjärrkontrollen och byta ut batteriet.

• Programmera om din nyckellösa fjärrkontroll. Byta batteri i din keyless entry remote eller i bilen ibland återställer planeringen av din tändningslåset till din fjärrkontroll, vilket resulterar i kontrollen fungerar felaktigt. Få i bilen, stänga dörrarna, sätter nyckeln i tändningslåset och tryck ner på unlock-knappen förardörren.

• Vrid nyckeln som det går utan att starta motorn och stänga av den igen mycket snabbt. Göra detta två gånger. Låt gå för unlock-knappen på din förardörr, som du har haft höll ned efter att du började denna process. Lås på din Silverado växlar, vilket innebär att de kommer att låsa och låsa upp. Detta signalerar du att omprogrammering är korrekt så långt.

• Samtidigt tryck låsa och låsa upp knapparna på din keyless entry remote i upp till 30 sekunder, eller tills låsmekanismen cykler igen. Aktivera nyckeln i tändningslåset och sedan av och avsluta ditt fordon. Testa dina fjärrkontroller för att se om du har reparerat dem.