mynewspapers.net

Hur att reparera doc martensDoc Martens är ett skoföretag med ett rykte som bygger på kvalitet. Produkten sägs vara hållbara. Doc Marten filosofi påstår kvaliteten kan inte komma från billiga material, så företagets skor och stövlar är gjorda av avancerade material. Doc Martens är dyrare än andra skodon, backas upp av ett företag garanti och med material pågå längre än sin billigare motsvarigheter. Enkla reparationer rättsmedel finns tillgängliga när skodon behöver tillfällig fastställande från normalt slitage.

Instruktioner

• Kontakta företaget via deras hemsida, www.drmartensforlife.com och gör en ansökan om fri ersättning eller reparation. Företaget kommer att bistå med gratis reparationer om de anser att påståendet är rimlig.

• Använd en lättare att smälta mindre hål i sulorna och släta dem över. Doc Marten sulor är tjock och har extra plast att avvara.

• Använda läder renare att rengöra boot. Använda en bomullspinne indränkt i tvättsprit för att nå någon smuts mals till sprickor i skodonet. Ge tid för torkning.

• Använd lim i skrevor längs foder mellan sulan och läder av stöveln. Om det är en rand eller skyddande gummi band, använda en tandpetare att applicera adhesiv inuti sprickor eller skada mellan rand och sula.