mynewspapers.net

Hur att reparera Coleman Vinyl

Hur att reparera Coleman Vinyl


Det finns inget värre än att bränna ett hål igenom, eller riva ett hörn på, din Coleman vinyl madrass eller plats. Du får den sjuka känslan i magen eftersom du inte vet hur att reparera den. Lyckligtvis reparera vinyl är inte komplicerat. Fångsten är att du måste ha tålamod. De material som används för att reparera vinyl är formbara, vilket innebär att du kan sy, järn eller limma fast dem på. Läder och canvas produkter är begränsade deras reparationsalternativ. Gör vinyl reparationer i ett garage att minimera mängden damm i din arbetsplats. Något som blir under vinyl patchen kommer så småningom att försvaga förbindelsen av limmet från en järn-på lapp eller tyg lim.

Instruktioner

• Skär alla franser eller ojämna kanter från tår i vinyl. Lägg tyget kontakta cement runt kanterna på tår att stärka banden med järn-på lapp.

• Använd en färgad, stryka på vinyl patch för reparation. Målet är att matcha färgen på den skadade vinyl så nära som du kan. Infoga plåstret genom revan och placera den självhäftande bakningen av plåstret på baksidan av den vinyl skadade området.

• Skjut ett varmt strykjärn på området där järn-på lapp och skadad vinyl möts. Många vinyl reparationskit innehåller små, elektriska strykjärn för användning med järn-på lappen. Låt järnet sitta på just den punkten utan att flytta 30 till 40 sekunder. Limmet smältande och ansluter sig till materialet.

• Ställ in en annan järn-på lapp på framsidan av området du reparerar. Se till att den självhäftande delen är vänd nedåt. Tryck på det varmt strykjärnet till området i 30 till 40 sekunder så att limmet att smälta och följer materialet.

• Torr lappat området med en hårtork i en eller två minuter. Sitt inte på lappen i minst 24 timmar att ge limmet en chans att helt bota.